Cumhuriyet İlkokulu
YURDOĞLU MAH. 3948/9 SK. NO 4 KARABAĞLAR / İZMİR
Fax Kullanılmamaktadır.

VİZYON

Okulumuzda Milli Eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; akademik ve kişisel donanıma sahip ortaöğretime duygusal ve bilişsel yönden hazır öğrenciler yetiştirmek; Çevresine duyarlı, sorgulayan, sorumluluk sahibi bireylerden oluşan bir toplumda yaşamak!

MİSYON

Öğrencilerimizi; Milli Eğitimin genel ve özel amaçları doğrultusunda; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, kendini ve düşüncelerini ifade edebilen, demokratik hak ve hürriyetlere saygılı, toplumsal sorumluluk bilincine sahip, çevreye duyarlı, üretken, araştırmacı, bilgiye ulaşabilen, birer birey olarak yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Okulumuz öğrencilerinden MERVE SAVCI, 2015 yılı ´´ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA´´ konulu resim yarışmasında II. oldu. Okulumuz Futbol takımı 2014/2015 Öğretim yılında "I. Geleneksel Bahar Futbol Turnuvası" Küçükler kategorisinde II. oldu

NORMAL

Sabah:08.50 - 12.20 Öğlen:12.50 - 14.35

Gaz Yakıtlı Kalorifer

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl Merkezimiz Olan Konak Meydanına yaklaşık 10 Km, İlçe Merkezimiz olan Üçyol´a 5 Km. Uzaklıktayız.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz ilçemizin güneyinde; Aydın - Çeşme Çevreyoluna yakın Çevre yolu Cennetçeşme Mah. ile Eskiizmir Semti Arasında; Yurtoğlu Mahallesi sınırları içerisinde, Eski su deposu ve Pazaryerinin bitişiğinde yer almaktadır.

Sportif Etkinlikler

Okulumuzda 2021-2022 Eğitim - Öğretim yılında Halk Eğitim bünyesinde Futbol,Halk Oyunları Kursu açılmıştır.

Bilimsel Etkinlikler

Okulumuzda 2021-2022 Eğitim - Öğretim yılında Halk Eğitim bünyesinde Okuma Yazma Kursu açılmıştır.